Klicka på knapparna för att läsa mer om våra tjänster (informationen öppnas längre ner på sidan).

Vi sätter oss in i din verksamhet för att ge precis rätt service. Att byta redovisningsfirma är något vi vet hur man gör på ett smidigt sätt, utan att verksamheten drabbas. Vi fortsätter använda ert befintliga ekonomisystem eller så kan ni använda vårt egna. Du bestämmer.

Varje anställd på ditt företag är unik. Därför är det viktigt att kunna ge dem ett flexibelt stöd kring löneadministrationen. System och rutiner ska anpassa sig efter människorna – inte tvärtom.

Vi sätter oss in i ert företags och varje persons behov och ger ett personligt bemötande för alla.

Dina affärer och dina värdeskapande processer är det som du är bäst på. Ekonomiprocessen är något som ska stötta detta. Så är det dock inte alltid.

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att omforma sin ekonomiprocess till att bättre stödja det operativa och strategiska arbetet. Vi tar fram förslagen på förbättringar och genomdriver dem.

För många är bokslut en omständlig aktivitet med rädsla för obehagliga överraskningar. Inte med oss. Vi planerar från allra första början hur bokslut ska upprättas och årsredovisningar sammanställas.

Lätt som en plätt. Snyggt och prydligt.

Självklart hjälper vi dig med de olika deklarationsblanketter som behövs. Du behöver inte fundera på hur de ska göras eller oroa dig över om de deklareras i tid eller ej. Vi tar hand om allt.

Att skatter och moms betalas i tid är en grundförutsättning för alla välskötta bolag. Att du dessutom med vår försorg får översikt över hur din likviditet ser ut för den kommande perioden och att du slipper obehagliga överraskningar, gör att du kan sova lugnare.

Vem ser till att rätt underlag för fakturorna kommer till ekonomifunktionen? Hur agerar vi på en obetald faktura? Vad händer när en nyanställd ska läggas in i löneprogrammet?

Genom att låta oss kartlägga ekonomiprocessen så får ni en tydlig överblick över besluts- och informationsflöden vilket visar på eventuella brister och möjliggöreffektiviseringar.

Rapporter till ledningsgrupper och styrelser. Rapporter till myndigheter. Rapporter till olika beslutsforum. Dessa och många fler skapar vi med hjälp av rapportgeneratorer eller smarta Excelark. Tack vare standardiseringarna får du konsistenta rapporter endast ett knappklick bort.